Strakke betonlook? Of vernieuwend vintage?

Met het groenseizoen voor de deur kriebelt het bij Marlux. Om het terras in te richten, maar ook om tuinliefhebbers te verrassen met het nieuwe assortiment. Twee blikvangers zijn Polyton, voor een superstrak terras, en Graphico, voor een eigenzinnig stukje buitenruimte met vintagelook. Op Batibouw stelt Marlux de nieuwe terrastegels in primeur voor.

NIEUW: tegel Polyton
Fans van een strak terras in beton, kunnen hun hart ophalen. Marlux brengt Polyton op de markt, een geslepen terrastegel met een superstrak aanzicht. Zo creëer je snel een trendy terras, met alle kwaliteitsgaranties van Marlux.

Polyton leent zich bij uitstek voor een ruim terras in een uitgesproken moderne sfeer. Kies voor wit, grijs of zwart en laat de omgeving spreken. Of combineer strak met ruw – het robuuste formaat (60 x 60 cm) geeft deze terrastegel met egaal oppervlak een stijlvolle uitstraling.

Polyton is er ook in modieus ‘Natural Blue’: met de uitstraling van een verzoete blauwe steen maar heel wat vriendelijker voor je portemonnee. Deze tegel kleurt ideaal met een trede in natuursteen. Blauwe terrastegels vormen ook een tijdloos decor waarop zowel felle kleuren als rustieke accessoires mooi tot hun recht komen.

Praktische info
Formaten: 60 x 60 cm, 3,8 cm dik
Kleuren: Intensive Black, Natural Blue, Mystic Grey, Silky White
Richtverkoopprijs: 40 euro/m2 (excl. btw)


NIEUW: tegel Graphico

Beton wordt helemaal anders als je kiest voor een tegelvariant met een motief. Graphico, de nieuwe tegel binnen de Xtirio-collectie, staat voor vernieuwend vintage. In de kleuren grijs en zwart kan je je helemaal uitleven voor een persoonlijk terras. Art Deco heeft een subtiel motief in vrijwel dezelfde tint, wat zorgt voor een uiterst stijlvolle grafische impressie. Het motief Retro vrolijkt je terras instant op met een sfeervol bladdessin.

De tegels kan je in verschillende patronen leggen. Ook leuk: met Graphico kan je kleinere accenten leggen, bijvoorbeeld te midden van effen tegels of om een intiem terrashoekje in te richten. Graphico geeft je zo veel vrijheid voor je eigen stukje buitenruimte – met alle garanties van een duurzame terrastegel dankzij de unieke matte beschermlaag M-Coat van Marlux.

Praktische info

Formaten: 60 x 60 cm, 4 cm dik
Motieven: Retro, Art Deco
Kleuren: Black, Grey
Richtverkoopprijs: 48 euro/m2 (excl. btw)


MARLUX NEEMT DEEL AAN BATIBOUW 2013  * HAL 1, STAND 313


Over Marlux - www.marlux.be

Marlux België, met hoofdzetel in Tessenderlo, is als producent van terrastegels en sierbestrating één van de belangrijkste spelers binnen het tuinsegment in Europa. Het assortiment is ruim en wordt opgedeeld in terrastegels, klinkers, natuursteen en randafwerking. Marlux in België stelt in totaal 260 mensen tewerk, telt 4 vestigingen en draait een jaarlijkse omzet van ongeveer 60 miljoen euro met de twee collecties ‘Marlux’ en ‘Xtirio by Marlux’.

De ‘Marlux’-collectie staat voor een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten in beton voor de aanleg van tuinpad, terras en oprit. Binnen dit uitgebreide gamma biedt Marlux alle mogelijke kleuren, formaten, structuren en producten aan om de mooiste combinaties te realiseren en zo de omgeving rond het huis passend af te werken.

‘Xtirio’ staat voor een eigentijdse collectie terrastegels in beton, die inspireren tot een uniek stukje buitenruimte. Stuk voor stuk innoverende producten die zich lenen tot de creatiefste buitentoepassingen. De collectie omvat buitentegels die ontwikkeld worden in samenwerking met tuinarchitecten en –designers om perfect in te spelen op de heersende tuintrends.