Miljoenste designtegel rolt van de band bij Marlux

Dinsdagmiddag lag de productielijn bij Marlux even stil, niet om technische redenen maar om te feesten. Zo rolde, sinds de opstart van de nieuwe tegellijn in 2016, de miljoenste designtegel van de band in Tessenderlo. Managing Director Marc Joel van het Ierse moederbedrijf CRH vloog speciaal over om alle Marlux-werknemers te feliciteren.

Eén miljoen geproduceerde tegels, goed voor 350.000 m2 design, dat wilde Marlux België niet zomaar voorbij laten gaan. En dus werd de productielijn dinsdagmiddag een uurtje stilgelegd en werden alle werknemers getrakteerd op een lekkere versnapering én een woordje van dank vanuit het bestuur.

Marlux België, met hoofdzetel in Tessenderlo, is vandaag een van de belangrijkste spelers in het tuinsegment en produceert naast terrastegels ook sierbestrating en tuinafwerking. De tegels met uitstraling van natuursteen, leisteen of zelfs hout combineren eindeloze designmogelijkheden met alle voordelen van een betontegel – duurzaam, vorstbestendig en gemakkelijk in onderhoud. Marlux telt in België 4 vestigingen, stelt 260 mensen tewerk en maakt deel uit van de internationale bouwmaterialengroep CRH.


Voor meer info

  • Marlux I Jan MeuwisI Tel. +32 13 679 134 I jan.meuwis@marlux.com I www.marlux.com
  • RCA PR I Beatrijs Wouters I Tel. +32 11 590 590 I beatrijs.wouters@rca.be I www.rcapress.be