MARLUX NEEMT DEEL AAN BATIBOUW 2014 HAL 1, STAND 313


Nog even en je kan je verbeelding weer de vrije loop laten. Een sfeervol terras? Een afgewerkte oprit? Of zin om een vergeten tuinhoekje onder handen te nemen? Marlux maakt de lente extra leuk en inspireert je met een waaier van terrastegels en praktische tuinafwerking. Van natuurlijke aardetinten en warme accenten voor een rustieke sfeer tot een trendy look met eigentijdse structuren en verrassende legpatronen.

• Recta, voor een tuin die nooit verveelt

Achter de gecoate terrastegel Recta schuilt een wereld van inspiratie. Met een mooie structuur, twee formaten en drie kleuren kan je alle kanten uit voor een tuin die nooit verveelt. Leuk ook om te combineren met klinkers, palissades en traptreden. Om nog te zwijgen van de kleurrijke decoratieve accenten die je kan aanbrengen op je terras, want deze collectie is een perfecte neutrale basis om je tuin sfeervol in te richten. Dankzij de unieke M-Coat is je terras bovendien duurzaam beschermd tegen kalkuitslag, vergroening en vorst.

Praktische info Recta
Formaten: 40 x 40 cm, 60 x 30 cm
Kleuren: Thebe, Tyrus, Efeze
Richtprijs: vanaf 39 euro/m2 (excl. btw)
Garantie: 10 jaar


• Sablé, voor een naturelle look

De gestraalde terrastegel Sablé is een klassieker binnen het ruime Marlux-assortiment. En daar heeft de eenvoudige look veel mee te maken. Met vier natuurlijke kleuren is Sablé simpelweg mooi, zowel in een kleine stadstuin als voor een ruimer terras. Combineer met twee tinten voor een verrassend effect.

Praktische info Sablé
Formaten: 40 x 40 cm, 50 x 50 cm, 60 x 60 cm
Kleuren: Diana, Klio, Calisto, Apollo
Richtprijs: vanaf 28 euro/m2 (excl. btw)
Garantie: 10 jaar


• Randa & Gardino Randa, voor inspirerende tuinafwerking
Kleine formaten komen in een moderne tuin goed tot hun recht. Met zijn strakke uitstraling is Randa de perfecte klinker om te combineren met de terrastegel Sablé. Gardino Randa geeft je tal van mogelijkheden voor een onberispelijke tuinafwerking. Je kan Gardino liggend of staand gebruiken, er een boord mee maken die perfect bij je vloer past of net het contrast opzoeken. Nog meer inspiratie? Gardino creëert even gemakkelijk een aantrekkelijke waterbak in je tuin, of een eigentijdse hoek voor kruiden en planten.

Praktische info Randa

Formaten: 15 x 15 x 6 cm, 20 x 20 x 6 cm, 20 x 30 x 6 cm,
Kleuren: Lava, Monaco, Oslo, Alaska
Richtprijs: vanaf 21,8 euro/m2 (excl. btw)

Praktische info Gardino Randa
Formaten: 11 x 14 x 35 cm, 11 x 14 x 60 cm, 11 x 14 x 90 cm, 11 x 14 x 120 cm
Kleuren: Lava, Saffier, Oslo, Rio, Alaska
Richtprijs: vanaf 3,7 euro/stuk (excl. btw)


• Inviso, voor een slimme afboording

Je houdt van een verzorgde, netjes afgebakende tuin maar ziet niet graag zichtbare boorden? Dan is Inviso iets voor jou. Deze intelligente boordsteen komt in het begin nog even piepen, maar eenmaal je beplanting volgroeid is, zie je er niets meer van. Bovendien laat deze ‘verdoken’ boordsteen zich heel gemakkelijk plaatsen. En zo helpt Marlux je met doordachte tuinproducten tot een geslaagd geheel.

Praktische info
Formaat: 100 x 20 x 6 cm
Kleuren: Antraciet, Grijs
Richtprijs: vanaf 5 euro/stuk (excl. btw)


• Infinito, voor een strakke bestrating
Met Infinito Moderno legt Marlux het accent op eigentijds. Of je nu gaat voor tegels van 100 x 100 cm, voor stapstenen van 60 x 30 cm of voor een lineair wildverband, het effect oogt altijd sober en robuust. Zowel in een trendy lichte uitvoering als in een bruin-grijstint of een donkere, meer ingetogen variant.

Praktische info

Formaten: 15 x 15, 20 x 20, 30 x 20, 60 x 30, 60 x 60, 80 x 80, 100 x 50, 100 x 100, lineair wildverband
Kleuren: Vesuvio, Nimbo, Urbano
Richtprijs: vanaf 22,50 euro/m2 (excl. btw)


Over Marlux – www.marlux.be
Marlux België, met hoofdzetel in Tessenderlo, is als producent van betontegels en sierbestrating een van de belangrijkste spelers binnen het tuinsegment in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Het assortiment biedt een ruime keuze aan kleuren, formaten en afwerkingen en wordt opgedeeld in terrastegels, sierbestrating (klinkers) en tuinafwerking: muurelementen, palissades, traptreden... Marlux maakt deel uit van de Ierse beursgenoteerde holding CRH, internationaal marktleider in bouwmaterialen.