Marlux-Napoleon veldrit ploeg op Batibouw

Marlux verwelkomt zijn bezoekers op Batibouw op de nocturne van drie maart met een bezoek van de veldritploeg die sinds dit jaar onder haar kleuren rijdt. Tussen 19u en 20u30 is een Meet&Greet voorzien met Kevin Pauwels en zijn ploegmaats.

“We staan natuurlijk in de eerste plaats op Batibouw als producent van sier- en terrastegels, maar we willen de fans van onze ploeg niet teleurstellen. We zijn trots op de samenwerking met de ploeg en hopen dat ze met de steun van onze bezoekers het volgend seizoen nog scherpere resultaten zullen neerzetten”, zegt een enthousiaste Yves Dupont, Managing Director van Marlux.

De stand van Marlux bevindt zich in Hal 1, stand 313. Ook in de “Tuinkamers”, een nieuw concept van Batibouw aan Ingang A, zal Marlux uitgebreid aanwezig zijn. In deze tuinkamers zullen vier tuinconcepten uitgetekend worden. Marlux zal drie van de vier tuinkamers opfleuren met haar producten en ook hier uitgebreid haar nieuwe designtegels voorstellen.

 

Marlux 2016 - Modern - 20x20

Vandaag is Marlux België, met hoofdzetel in Tessenderlo, als producent van terrastegels, sierbestrating en tuinafwerking één van de belangrijkste spelers binnen het tuinsegment. Marlux stelt verspreid over 4 vestigingen in België zo'n 260 mensen tewerk. Marlux maakt deel uit van de Building Materials Group CRH. Een financieel sterke internationale speler, gefocust op leadership. Efficiëntie en klantgerichtheid staan daarbij centraal.

---

Enkel voor pers

Perscontact : Jan Meuwis. 0499 38 28 56 - jan.meuwis@marlux.com